Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 17:14

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε τούρτα βάρους 38 κιλών !

Written by 
Rate this item
(2 votes)

Η μικρή Ελισάβετ συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και οι τρισευτυχισμένοι γονείς ήθελαν να προσφέρουν στην μικρή τους βασίλισσα ένα παλάτι ! Την κατασκευή του παλατιού ανέλαβε ο γνωστός και επιτυχημένος Πατρινός ζαχαροπλάστης… Ταξιάρχης Κάππας ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Da Vinci που βρίσκεται στην Γούναρη στην Πάτρα, ο οποίος και «έχτισε» ένα μοναδικό παλάτι για την μικρή Ελισάβετ ! Και φυσικά λόγω ονόματος το παλάτι που θα μπορούσε να δημιουργηθεί για την μικρή Ελισάβετ δεν είναι άλλο από ένα δεύτερο παλάτι του Μπάκιγχαμ !
Μετά από έξι μέρες δουλειάς ο δεξιοτέχνης ζαχαροπλάστης που έχει συνηθίσει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με τις απίστευτες δημιουργίες του παρουσίασε το αποτέλεσμα που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό! Ένα πιστό αντίγραφο από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε τούρτα βάρους 38 κιλών όλη βρώσιμη !
Έτσι οι γονείς προσέφεραν ένα παλάτι στη βασίλισσα της καρδιάς τους που έκανε μικρούς και μεγάλους να παραμιλάνε !
Ο ζαχαροπλάστης Ταξιάρχης Κάππας μας εκπλήσσει συνεχώς με τις δημιουργίες του κανείς δεν ξεχνά άλλωστε την τούρτα μηχανή – Harley Davidson που έφτιαξε με μήκος δύο μέτρα και ύψος ένα μέτρο !
Αποδεικνύει κάθε φορά με τις δημιουργίες του πώς δικαίως του έχει αποδοθεί ο τίτλος του… ζαχαροπλάστη-καλλιτέχνη !

 

Read 15937 times Last modified on Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 17:22